Βοήθεια

Top Panel

\r\n

\r\n

Αναζήτηση για Αεροπορικά Εισιτήρια....

\r\n

\r\n

Αεροπορικά Εισιτήρια από την Ryanair!

aeroporika_ryanair

\r\n Η Ryanair (συντομ: RYA) είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους γνωστή επίσημα ως Ryanair Ltd. Η RYANAIR ιδρύθηκε το 1985 από την οικογένεια Ryan με κεφάλαιο μόνο μιας λίρας και προσωπικό που ανερχόταν στα 25 άτομα. Εδρεύει στην Ιρλανδία και τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στον αερολιμένα του Δουβλίνου. Επιχειρησιακές βάσεις της Ryanair είναι ο αερολιμένας του Δουβλίνου και ο Stansted του Λονδίνου. Η εταιρεία διαθέτει στόλο τριακοσίων αεροσκαφών τύπου Boeing 737-800 και εκτελεί πάνω από 1100 αεροπορικά δρομολόγια σε Ευρώπη και Μαρόκο. Από το 2010 ξεκίνησε δρομολόγια και στην Ελλάδα, από Ρόδο, Κω και Βόλο ενώ από το 2011 ξεκίνησε δρομολόγια και από Θεσσαλονίκη.
\r\n Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του 1fly.gr και ανακαλύψτε φτηνά αεροπορικά εισιτήρια από την Ryanair για όλη την Ευρώπη, από Θεσσαλονίκη (SKG), Αλεξανδρούπολη (AXD), Αργοστόλι (EFL), Βόλο (VOL), Ζάκυνθο (ZTH), Κέρκυρα (CFU), Καλαμάτα (KLX), Κω (KGS), Πάτρα (GPA), Ρόδο (RHO) και Χανιά (CHQ)
\r\n Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών και Χειραποσκευών
\r\n Καλό είναι να προσέξετε τα Επιτρεπόμενα Όρια Αποσκευών και Χειραποσκευών της Ryanair! Έτσι, για όλα τα δρομολόγια της Ryanair, το επιτρεπόμενο όριο των αποσκευών είναι τα 32 κιλά ανά επιβάτη, ενώ αναφορικά με τις χειραποσκευές, οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουν μία χειραποσκευή (προσοχή: είτε τσάντα, είτε φωτογραφική μηχανή, είτε σακούλα με δώρα!), η οποία δεν πρέπει να ξεπερνάει σε διάσταση τα 55εκ. μήκος Χ 20εκ. ύψος Χ 40εκ. πλάτος. Σε περίπτωση μεταφοράς άνω της μίας (1) χειραποσκευής, υπάρχει επιπλέον χρέωση!
\r\n Κάντε την κράτησή σας ΤΩΡΑ!

\r\n
Αεροπορικά Εισιτήρια | Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια | Ξενοδοχεία
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Blog
Like us!
Follow us!
Subscribe
connect
rss