Βοήθεια

Top Panel

Ενοικίαση Αυτοκινήτου - Αναζήτηση

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων | Προσφορές σε Αυτοκίνητα

\r\n Σημαντικές Πληροφορίες για Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

\r\n

\r\n Νοικιάστε νωρίς το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας στις διακοπές, αλλά και στα επαγγελματικά σας ταξίδια και επωφεληθείτε τις ανταγωνιστικότερες τιμές τις αγοράς για ενοικιάσεις αυτοκινήτων από το 1fly.gr. Έχετε τη δυνατότητα για ενοικιάσεις αυτοκινήτων online 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα του 1fly.gr που προσφέρει ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε συνεργασία με το rentalcars σε πολύ οικονομικές τιμές.

\r\n

\r\n Για ενοικιάσεις αυτοκίνητων στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, διαβάστε μερικές συμβουλές που θα σας διευκολύνουν. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχετε φθηνή ενοικίαση αυτοκίνητου είναι να θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για πάνω από 5 μέρες. Συνήθως οι εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκίνητων έχουν ειδικές προσφορές για όσους θέλουν να ενοικιάσουν αυτοκίνητο για πολλές μέρες.

\r\n

\r\n Πριν παραλάβετε το νοικιασμένο αυτοκίνητο, διαβάστε στην επιβεβαίωση της κράτησης λεπτομέρειες για το γραφείο car rental και για το πώς θα το βρείτε στην περιοχή. Κατά την ενοικίαση του αυτοκινήτου πρέπει να προσέξετε να συμπληρωθούν όλα τα στοιχεία σας αλλά και τα είδη της ασφάλειας που επιλέξατε στο ενοικιαστήριο. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας, κατά την ενοικίαση αυτοκίνητου, το διαβατήριο ή την ταυτότητα, την πιστωτική σας κάρτα και την άδεια οδήγησης. Κάτοχοι άδειας οδήγησης εκτός ΕΕ πρέπει επίσης να έχουν μαζί τη διεθνή άδεια οδήγησης. Ελέγξτε το ντεπόζιτο και βεβαιωθείτε ότι επιστρέφετε με ίση ποσότητα καυσίμου στο γραφείο ενοικιάσεων αυτοκίνητου. Επίσης να σημειωθούν όλες οι υπάρχουσες ζημιές για να αποφύγετε άδικες έξτρα χρεώσεις. Η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε Μικτή Ασφάλεια που θα σας καλύπτει από όλες τις πιθανές ζημιές.

\r\n

\r\n Με την αύξηση στις τιμές ακτοπλοϊκών εισιτήριων αλλά και την ύπαρξη πολλών προσφορών αεροπορικών εισιτηρίων η ενοικίαση αυτοκίνητων είναι ο καλύτερος τρόπος να τα επισκεφθείτε φθηνά νησιά και ταξιδιωτικούς προορισμούς. Σε όλα την Ελλάδα, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και άλλες πόλεις στην Ελλάδα και στα νησιά, η 1fly.gr προσφέρει φθηνές τιμές στην κράτηση του κατάλληλου αυτοκίνητου για τις διακοπές σας. Ενοικίαση αυτοκίνητου και ενοικιάσεις αυτοκίνητων στην Ελλάδα στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο, οικονομικά και υπεύθυνα.

\r\n
Αεροπορικά Εισιτήρια | Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια | Ξενοδοχεία
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Blog
Like us!
Follow us!
Subscribe
connect
rss