Βοήθεια

Top Panel

\r\n

\r\n

Αθήνα: Η Πρωτεύουσα της Ελλάδας

Αεροπορικα εισιτηρια αθήνα

\r\n Αεροπορικά Εισιτήρια και Προσφορές για Αθήνα - Πληροφορίες

\r\n

\r\n Βρείτε αεροπορικά εισιτήρια για  την Πρωτεύουσα της Ελλάδας, μιας μητρόπολης της οποίας το πρόσωπο έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα σύγχρονο αστικό κέντρο, πολυπολιτισμικό, αλλά διατηρεί σε μεγάλο βαθμό το παλιό της χαρακτήρα, ένα χαρακτήρα που πηγάζει από την λαμπρή και ένδοξή της ιστορία.Η Αθήνα είναι μία πόλη αντιθέσεων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία αξίζει να τα ανακαλύψετε!

\r\n

\r\n Διαθέσιμες πτήσεις

\r\n

\r\n Στην Αθήνα μπορείτε να φτάσετε με απ’ ευθείας πτήσεις από όλες τις περιοχές της Ελλάδος που διαθέτουν αεροδρόμια, με την Ολυμπιακή, την Aegeanκαι πλέον και την CyprusAirways. Από την Κύπρο έχει απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα με την CyprusAirways. Κλείστε νωρίς τα αεροπορικά εισητήριά σας και ανακαλύψτε τους φθηνούς ναύλους από τις προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων που ανακοινώνουν οι αεροπορικές εταιρίες για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν δύο μήνες πριν την αναχώρηση.

\r\n

\r\n Αεροδρόμιο

\r\n

\r\n Το Ελευθέριος Βενιζέλος είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, το οποίο βρίσκεται στα Σπάτα σε απόσταση 33χλμ από το κέντρο της πόλης. Είναι ένα νέο, σύγχρονο και λειτουργικό αεροδρόμιο το οποίο διαθέτεικαφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα δώρων και φυσικά εκδοτήρια για αεροπορικά εισιτήρια. Υπάρχει λεωφορείο για από και προς το αεροδρόμιο που αναχωρεί από το Σύνταγμα, κοστίζει 3,20€ και η διαδρομή διαρκεί περίπου 45λεπτά, ανάλογα με την κίνηση. Εκτός από το λεωφορείο, υπάρχει και το μετρό το οποίο κοστίζει 8€ και φθάνει στο Σύνταγμα και στον Πειραιά σε 27 και 60 λεπτά, αντίστοιχα. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταξί το οποίο κοστίζει γύρω στα 30€, ανάλογα με τις αποσκευές σας και την κίνηση που θα συναντήσετε. Πληροφορίες: Τηλ: +30 210 353 00 00, Internet: www.aia.gr.

\r\n

\r\n Δημόσια Μέσα Μεταφοράς

\r\n

\r\n Τα δημόσια μέσα μεταφοράς της Αθήνας είναι ο καλύτερος τρόπος για ανακαλύψετε την πόλη. Αξίζει να μετακινηθείτε με το νέο, καθαρό, ασφαλές και υπερσύγχρονο μετρό της πόλης το οποίο σε κάθε σχεδόν σταθμό του υπάρχουν αξιοθέατα. Εναλλακτική αποτελούν τα τρόλευ, τα τραμ και τα λεωφορεία, τα οποία λειτουργούν μέχρι τα μεσάνυχτα. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία- εκδοτήρια του ΟΑΣΑ, καθώς και από τις μηχανές αυτόματων έκδοσης εισιτηρίων. Υπάρχουν πολλών ειδών εισιτήρια, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

\r\n

\r\n Ταξί

\r\n

\r\n Στην Αθήνα υπάρχουν πολλά ταξί και μπορείτε να τα βρέιτε σχεδόν σε κάθε σημείο της πόλης. Όλα τα νόμιμα ταξί διαθέτουν ταξίμετρα και μην εκπλαγείτε αν ο οδηγός στην πορεία επιβιβάσει και άλλον επιβάτη, πράγμα το οποίο μπορείτε να αρνηθείτε. (*πηγή: www.arrivalguides.com)

\r\n

\r\n Φτηνα αεροπορικα εισητηρια για Αθήνα

\r\n
\r\n  
\r\n
Αεροπορικά Εισιτήρια | Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια | Ξενοδοχεία
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Blog
Like us!
Follow us!
Subscribe
connect
rss